Sådan kan du gøre din PC bedre

Sponsorartikel

Alle som har haft en computer kender problemet med, at den langsomt bliver langsommere. Det gør det frustrerede at arbejde på en PC, og man bliver hele tiden forsinket i det, man gerne vil. Heldigvis findes der metoder for at gøre sin PC hurtigere, og der findes god hjælp at hente mange steder. I mange tilfælde kan en formatering eller en rensning af din computer hjælpe. Dette rydder op i din harddisk, og derfor er det vigtigt, at du husker at gemme dine ting, før du får foretaget en formatering. En formatering kan du foretage selv, men det er vigtigt, at du ved, hvordan man gør. Er du i tvivl om dette, så bør du kontakte en IT-forhandler, som kan hjælpe dig med rensningen.

Installer programmer som automatisk renser din computer

Før du tager en beslutning om, at din computer skal formateres, så kan du forsøge at gøre noget selv. På gamle computere er det ofte plads på harddisken, som resulterer i, at den er blevet langsommere. Derfor er det klogt at rydde op i sin harddisk, så den ikke er helt fuld. Dette kan du gøre ved at slette de programmer, som du ikke bruger, eller flytte dem over på en ekstern harddisk. Du har også mulighed for at installere programmer, som løbende rydder op i de ting, du lagrer på din computer, og som du aldrig anvender.

Køb en ny hvis den gamle ikke kan reddes

Hvis din computer er meget gammel, så kan det ikke altid betale sig at gennemføre en formatering. En formatering koster også penge, og hvis du ikke har de store krav til en computer, så koster det ikke en formue at købe en ny. Har du problemer med at finansiere en ny computer, så kan det være en idé at søge hjælp til at betale ved at optage et minilån.