Sådan kan du optimere din computer

Sponsorartikel

Har du en computer, og hvor gammel er den? Savner du dengang, hvor du lige havde købt den, og der intet var i vejen med den? Det forstår vi godt, og derfor har vi valgt at lave en lille guide til dig, som kan give dig nogle små tips og tricks til, hvordan du med få ændringer, kan optimerer din computeroplevelse. Lyder det godt? Så læs med i artiklen herunder. Hvis du ikke har en computer, men gerne vil have fingrene i en, så kan du få hjælp til finansiering her.

 

Beskyt din computer

Først og fremmest er det vigtigt, at du beskytter din computer udenpå. Dette kan du gøre ved altid at have den pakket ind i et sleeve, der passer til din computer, når du er på farten. Det er vigtigt at passe på din computer udvendigt, da den kan blive beskadiget indvendigt, hvis du ikke passer på, at den ikke får skræmmer og buler udenpå. Derudover kan du med fordel gøre din computer rent, ved blandt andet at holde skærmen og tasteturet rent for støv og andre partikler, der kan finde vej ind til din computer.

 

Husk også det indvendige

Det er ikke kun vigtigt at holde din pc ren udenpå også indvendigt. Du kan derfor optimere din computer ved at downloade et antivirusprogram. Et antivirusprogram kan beskytte din computer fra at få virus, og holde den sikker, så du kan tjekke din netbank og andre personlige ting uden at være bekymret.  Det kan desuden også være en fordel at tage back-up af din computer engang imellem. Når du har taget back-up, kan du nulstille din computer, og på den måde vil du få en mindre langsom computer, og det vil med sikkerhed få dig til at føle, at du har en helt ny computer foran dig.