Netflix Danmark – Hvilket abonnement skal man vælge?

Netflix Danmark – Hvilket abonnement skal man vælge?

Annonce

Overvejer du om du skal købe et Netflix abonnement i Danmark, men er i tvivl om hvad du rent faktisk får for pengene? Det kan være svært at vælge hvilket Netflix abonnement man skal vælge og det er ikke sikkert at du rent faktisk ved hvad du skal vælge hvis du ikke ved hvad du får for pengene. Derfor har vi lavet en simpel guide til hvad for et Netflix abonnement man skal vælge i Danmark.

Netflix Danmark – Dette indeholder et Netflix abonnement

Et Netflix abonnement indeholder muligheden for at kunne se film og serier ubegrænset. Uanset hvor du er, så har du mulighed for at kunne se din ynglings serier og film ved at se dem på tablet, mobil eller bærbar computer. Du kan f.eks. også se nogle af priserne på et Netflix i Danmark her hvor du også kan se at der kan være geografisk prisforskel på et Netflix abonnement. Men uanset hvor i verden du befinder dig, så vil adgangen være ubegrænset, hvilket betyder at du kan se Netflix dagen lang hvis du har lyst til det.

Der findes 3 forskellige abonnementer, når vi snakker Netflix abonnementer som vi kan beskrive her

Netflix abonnenter

Som sagt så findes der 3 forskellige Netflix abonnenter som vi vil beskrive kort nedenfor

Basis abonnement

Et basis abonnement er det billigste abonnement som Netflix har. Det koster 79 kroner og giver adgang til 1 bruger ad gangen der bruger Netflix kontoen.

Standard abonnement

Det standard abonnement som Netflix har lavet koster 99 kroner om måneden, og giver adgang til 2 brugere ad gangen samt også mulighed for at se film i HD opløsning.

Premium abonnement

Premium abonnementet fra Netflix koster 129 kroner om måneden og giver adgang til hele 4 brugere på en gang og derudover så er der både mulighed for at se film i HD og 4K kvalitet hvilket er oplagt til de brugere som har et helt nyt tv med høj opløsning.