VPN – Hvad kan man bruge VPN til? Se her

VPN – Hvad kan man bruge VPN til? Se her

Annonce

Har du hørt om VPN men ved ikke helt hvad det kan bruge til, så bare rolig. Du er ikke alene, fordi der er mange der har en ide om hvad VPN er for noget, men ikke hvad man rent faktisk får ud af at bruge en VPN tjeneste. Men der er masser af fordele ved at bruge VPN og der er ingen tvivl om at de fleste kan drage fordel af mange af dem. Lad os kigge på nogle af de fordele som er de mest kendte. Ved du ikke hvad VPN er, så læs artiklen Hvad er VPN inden du læser videre her på siden.

Skjul din ip-adresse med VPN

Med en VPN tjeneste så har du mulighed for at skjule din ip-adresse med den. Det er en stor fordele at kunne få skjult sin ip-adresse og være fuldstændig anonym på internettet, hvis man ikke ønsker at de sider an besøger kan se hvem man er og hvor man kommer fra, så de ikke kan misbruge dine oplysninger. Dette er derfor helt essentielt for mange internet brugere grundet alle disse sikkerhedstrusler der er kommet online i de senere år.

Se Amerikansk Netflix med VPN

En anden stor fordel der er med VPN er at du kan få mulighed for at se Amerikansk Netflix med VPN. I dag så er Netflix og mange andre streaming tjenester geografisk blokerede. Det betyder at når du befinder dig i Danmark så kan du kun se dansk Netflix, mens du i USA kun kan se Amerikansk Netflix. Men i USA så er det Amerikanske Netflix langt større med langt bedre udvalg af film og serier og prisen er endda lavere end den er i Danmark, så derfor kan du bruge en VPN med en server i USA til at se Amerikansk Netflix med VPN.

Se dansk Streaming i udlandet

Det samme gælder når du er på ferie i udlandet. Så kan du også få adgang til de danske streaming tjenester i udlandet, så du f.eks. kan se Tv 2 play i udlandet som man normalt er blokerede for fordi de kan se at du logger på med en udenlandsk IP adresse.