Disney Plus

Disney Plus – er den bedre end Netflix?

Annonce

Disney Plus er en af de nyest streamingtjenester der er kommet på markedet, hvor de har lanceret alt det indhold som de selv ejer, hvilket har gjort at de på meget kort tid fik en utrolig stor hype omkring denne streamingtjeneste, fordi hvis alle deres filmg og serier er på deres streamingtjeneste, så MÅ den være god, ikke sandt? Lad os kigge på Disney Plus og se om den er bedre end Netflix.

Hvad er Disney Plus?

Disney Plus er uden tvivl en af de mest hypede streamingtjenester der er blevet lanceret. Det er de naturligvis fordi det er Disney der ejer denne streamingtjeneste og derved også styrket af Disney’s omdømme og deres lancering. Disney Plus indeholder alle de film som Disney står bag, og det gælder også alle de velkendte Marvel Klassikere med superhelte filmene, men også de helt store velkendte Star Wars. Det betyder også at vi vist hurtigt kan fjerne tvivl om at Disney Plus kun er til børn, for det er det langt fra. Men der er naturligvis også alle de kendte Disney klassikere på streamingtjenesten som er perfekt til børnene. Du kan desværre ikke se Disney Plus i Danmark endnu, men med denne guide kan du se Disney Plus i Danmark alligevel.

Disney Plus Pris – Hvad koster Disney Plus?

Disney Plus har 2 prismodeller som er ganske enkle. Du kan enten køber 1 måned ad gangen eller 1 år.

Disney Plus koster 7 Dollars pr. måned. (Cirka 46 kroner om måneden)

Disney Plus koster 70 Dollars pr. år. (cirka 465 kroner om året)

Det betyder at prisen er en del lavere end den er hos andre streamingtjenester. Den Disney Plus Pris vi får i Danmark er sandsynligvis højere end den er i USA, ligesom den hos Netflix, hvor de også har forskellige priser i forskellige lande.

Er Disney Plus bedre end Netflix

Det er svært at sammenligne de to streamingtjenester, da Disney udelukkende har deres eget materiale hos dem, mens Netflix kommer med film og serier fra mange filmselskaber hvilket betyder at du får nogle andre typer film og serier hos Netflix. Men en kombination af disse to streamingtjenester er oplagt for mange, da prisen for Disney Plus er så lav at det er noget de fleste kan få råd til.