Min computer er langsom – Hvad gør jeg?

Announce:

Du sidder og venter og venter, men din computer tager lang tid om at starte op. Og når den så er startet op, så er den utrolig sløv til at åbne programmerne som du skal bruge. Du har en langsom computer, men ved ikke hvad du kan gøre for at gøre den hurtig. Den situation har mange stået i, og det er faktisk ganske nemt at løse problemet, hvis man ved hvad man skal gøre.

Vi har derfor lavet denne artikel for at lære dig hvordan du kan undgå at din computer er langsom og gør den lynhurtig igen, præcist som da du købte den.

Hvorfor er din computer langsom?

Der kan være mange årsager til at din computer er langsom, og hvis du vil vide helt præcist hvad årsagen til det er, så kan du her læse hvorfor din computer er langsom så du har en bedre ide om hvad du fremover skal undgå.

Men din computer er langsom af flere årsager. Den primære årsag til at din computer er langsom er som regel fordi at der er en masse programmer der køre i baggrunden som presser din processor og derfor også gør din computer langsom. Forstil dig at du skal køre bil, skrive i telefon og spise på én gang. Så er du også nød til at køre lidt langsommere for ikke at køre galt. Sådan er det også i en computer, hvor den er tvunget til at køre lidt langsommere for at den kan fungere mens den skal have alle de forskellige programmer til at køre på én gang.

Kan computeren bliver hurtigere igen?

Ja. Du behøver ikke at købe en ny computer for at få en hurtig computer igen. Alt du skal gøre er blot at du skal have renset ud i alle de filer som du har på din computer, så du på den måde får en lynhurtig computer igen, præcist som da du købte den. Der findes mange ting du kan gøre for at få den renset, men en kombination af at få fjernet alle de opstartsprogrammer der er sat på computeren, samt få lavet en defragmentering af din computer, burde kunne gøre meget, og derudover så vil det også være en fordel at du løbende sikre at sletter alle de filer og programmer som du ikke længere bruger. På den måde så har du gjort dit for at sikre at din computer ikke er langsom mere.