Gør livet lettere med en hurtig computer

Til tider glemmer vi mennesker, hvor meget en hurtig computer kan betyde for at gøre vores hverdag lettere. Det skyldes, at vi det meste af tiden har en computer, der fungerer optimalt. Men det betyder på den anden side også, at vi kan gå helt i spåner, når tingene ikke fungerer, som de skal. Så det er en god ide, at du holder styr på din computer, inden det går helt galt. Det er aldrig rart, hvis man skal ud i en ubehagelig situation, hvor ens computer ikke fungerer. Det kan eksempelvis være en situation, hvor du skal til eksamen eller venter på en vigtig e-mail. Så sørg for at det hele er optimalt, inden det ender sådan.

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis det ender med, at din computer ikke er, som den skal være. Du kan finde nogle tips her, men du kan også være heldig at finde svaret på lige dit problem et andet sted. Internettet er heldigvis stort, så der skulle nok være et sted, der kan hjælpe dig også. Det handler bare om, at du skal lave den rette søgning.

 

Den hurtige løsning: genstart din computer

Nogle gange skal din computer bare lige have lov til at starte på en frisk. Når du vælger at genstarte din computer, så kan det fungerer som en lille opkvikker, som din computer måske havde brug for. Vi kender det alle sammen, at vi lige har brug for en lille middagslur – det kan din computer også have i ny og næ. Det tager ikke ret lang tid, og derefter skulle der gerne være sket en forbedring.

Det er selvfølgelig ret irriterende, hvis du har gang i en helt masse på din computer. Så er det ret irriterende, hvis du skal have det hele i gang bagefter. Og i en eksamenssituation kan det heller ikke altid være optimalt, hvis man skal til at starte sin computer op igen, hvis en masse skal åbnes igen. Du vil dog takke dig selv for det bagefter, da du helt sikkert vil kunne mærke en forbedring. Din computer trænger bare til en kort pause.

 

Giv din computer en hurtig start: Fjern programmer der autostarter

Det er ikke kun irriterende med en computer, der er langsom imens du bruger den. Det kan mindst lige så irriterende, hvis den er lang tid om starte op. Det giver dig en masse spildtid, hvor du måske gerne ville være gået i gang med noget bestemt. Hvis dette er et af dine problemer, så kan du overveje at stoppe nogle af de programmer, der starter automatisk, når du tænder din computer. Hvis du slet ikke gør brug af disse programmer, så er det endnu bedre, hvis du bare fjerner dem helt, da de stadig vi ligge og fylde.

Du vil virkelig kunne mærke en forskel på din arbejdsproces, når du har gjort dette. Det kan virkelig gøre det hele lidt sjovere, hvis du ikke skal bruge for lang tid på at trille tommelfinger, inden du kan komme i gang med det, du skulle på din computer.

Forebyg den langsomme computer: Lad være at installere programmer

Det kan virkelig være fristende at installerede diverse programmer til sin computer, men det gavner slet ikke computerens hastighed. Så når du sidder og overvejer, om du skal installere et bestemt program, så er det en god ide, at du overvejer, om du rent faktisk kan bruge det program til noget i længden. For det kommer, som nævnt, ikke til at hjælpe på din computers hastighed.

Der er selvfølgelig programmer, som du ikke kan undvære. Se det bliver ikke sagt, at du slet ikke må have nogle programmer på din computer. Det må du selvfølgelig hellere end gerne. Men det er fjollet at have en masse liggende, som du i sidste ende ikke bruger til noget. Det gør din computer rodet og svær at finde rundt i. Så se om du ikke kan holde dig til nogle få programmer, som du bruger dagligt eller ofte. Det kan gøre mange gode ting for din computer.

Der er dermed flere ting du kan gøre for at gøre din computer bare en lille smule hurtigere. Det er måske ikke nogle ting, som du selv tænker ret meget over, men de kan være rigtig gavnlige.

Livet går mere flydende

Når du først har fulgt de steps, som der er i denne artikel, så er du endelig klar til at gøre de ting, du skal med din computer. Du kan gå selvsikkert til en eksamen, uden at du skal være bange for, at du skal bruge halv times spildtid på at kigge ud i luften, fordi din computer er lang tid om diverse ting. Du kan fra nu af vide, at du kan direkte til den opgave, du skal lave. Det vil med garanti også give dig noget mere ro i maven på dagen. Der er skal helst være styr på det hele, hvis det skal gå godt.

Det kan også være, at du bruger din computer en hel masse på din arbejdsplads. Her vil din chef sikkert også blive glad for, at du har styr på din computer, så du lettere kan få løst dagens opgaver. På den måde vil det hele blive lidt lettere på din arbejdsdag, og du kan rent faktisk nå de ting, du skal på en arbejdsdag. Det vil også gøre det lidt sjovere for dig selv at skulle arbejde. Det er ikke just inspirerende, hvis du skal bruge meget tid på at kigge ud i luften. På den måde kan du tabe mange af de ideer, som du får. De skal helst skrives hurtigt ned, og det bliver de næppe, hvis du ikke kan starte et bestemt program hurtigt.

Der er mange andre scenarier, der har godt af en computer, som kører, som den skal. Det kan også være rart, hvis du bare skal sidde og hygge dig lidt. I sådan en situation er det også irriterende, for du vil måske bare gerne i gang med et bestemt spil.