Brug din computer til at spare penge – Her er 5 gode råd

Annonce

At købe ny computer er en stor beslutning, og kan ende med at blive en stor udgift. Mange ender med at bruge hele opsparingen, når de skal ud og investere, fordi den gode computer også er den dyre computer. Når alle pengene er brugt på en ny computer, er det kun naturligt at ville skrue lidt ned for sit forbrug. Det kan du passende bruge din nye computer til. Der findes nemlig rigtigt mange måder at spare penge online. Her får du fem gode råd, til måder du kan spare penge online.

Her kan du finde gratis penge online

Der findes fora for alt på nettet, og det kan blive en fordel for dig. Vi mennesker elsker at fortælle, hvad vi gør der fungerer for os, og nyder at dele ting med andre, som gør os glade. Det kan komme dig til gode. Rigtigt mange virksomheder bruger rabatkoder og kampagnekoder til at takke eksisterende kunder for at handle på deres hjemmesider, eller til at lokke nye til. Nogle virksomheder bruger også rabatkoder til at lokke kunder til at melde sig til deres nyhedsbrev. De koder er generelle, og kan bruges af alle dem der kender dem. Derfor findes der også fora og hjemmesider, hvor folk deler de kampagnekoder og rabatkoder, som de får med hinanden. Hvis du for eksempel har fundet et par nye sko, som du vil købe, så kan du jo lige bruge fem minutter på at finde en rabatkode, der give dig procenter på købet, gratis fragt eller andet der kan hjælpe dig, til at spare penge på køb du alligevel ville foretage.

Har du lige opdaget at du mangler et nyt sofabord, eller har du forelsket dig i en designer vase, så kan du være heldig at finde den brugt online. Det er ikke alt, der bliver solgt brugt der er slidt. Noget er fejlkøb uden kvittering, noget er blevet passet rigtigt godt på, og nogle gange får folk en gave, som de ikke kan returnere i en butik, som de vælger at sælge videre ubrugt, til en pris der ligger lidt under butiksprisen. Det samme gælder gavekort, hvor du kan være heldig at købe et gavekort til en butik på 600 og kun give 550 for det. På den måde får du faktisk 50 kr. forærende. Det eneste du skal være opmærksom på, er at gavekortet ikke er indløst. Det kan man ofte tjekke online eller ved at kontakte kundeservice.

Du kan også spare penge, når du vil ud at spise på restaurant. På earlybird kan du booke bord til samme aften og spare en tredjedel af prisen på måltidet. Restauranterne varierer fra dag til dag, det samme gør menuerne, men fælles for dem alle er, at du sparer en tredjedel af den samlede pris for menuen, alt hvad du skal gøre, er at bestille bord til samme dag.

Kan du heller ikke få nok af serier og film, så skal du læse med her

Rigtigt mange streamer TV og film i dag. De fleste har op til flere abonnementer på streamingtjenester, og har set alt, hvad der var at se. Måske du er en af dem. Men vidste du, at der er forskelligt indhold på nogle streamingtjenester, afhængig af hvor i verdenen du logger på? Det betyder, at der kan ligge hele sæsoner af din yndlingsserie, som du bare ikke kan se, fordi du logger ind i Danmark. Det kan du omgås ved at følge vpnguiden og hoppe over på en anden VPN. Så kan du se alt det indhold, der er tilgængeligt på den udenlandske side fra din sofa i Danmark.

Spørg til råds online og spar penge på dumme fejlkøb

Et af de store problemer ved online shopping er, at man ikke kan få hjælp fra en venlig sælger, når man skal købe en vare. Det er heller ikke muligt at prøve en bluse, for at se om den passer eller at røre ved et par bukser og mærke, om man kan lide materialet. Det kan efterlade dig med en masse ubesvarede spørgsmål, når du vil gøre store indkøb online. Bare rolig, rigtigt mange spørgsmål kan du få besvaret med forbrugertest og anmeldelser. På den måde kan du få et nuanceret billede, af den varer du vil købe, og kan spare mange penge på reparationer og erstatninger.