Tjen penge online – 3 måder at tjene penge på nettet

Annonce

Drømmer du om at kunne tjene penge online, og slippe for at skulle tage på arbejde hver dag fordi du gerne vil have muligheden for selv at vælge hvornår og hvor du skal arbejde? Eller drømmer du mest af alt om at få nogle ekstra lommepenge som du kan bruge på ferie eller bruge til at investere for, for at få en større formue? Så er det lige til højrebenet at begynde at finde måder hvor du kan tjene penge online, som er nutidens bedste måde at tjene penge på, fordi man pludseligt har muligheden for eksempelvis at sidde i sofaen og gøre det på.

Vi har her samlet 3 måder at tjene penge på nettet, hvor du har denne mulighed.

Betalte undersøgelser

Betalte undersøgelser er en af de nyeste måder at tjene penge på. Det fungerer sådan, at du opretter dig hos nogle af de virksomheder som indsamler oplysninger for andre virksomheder. Der skal du besvare nogle af deres spørgeskemaer, og så v il du modtage betaling for hver enkelt af disse spørgeskemaer. Du får omkring 10 til 30 kroner per skema, så du skal besvare en del, men de er som regel også hurtige og du kan lave dem præcist hvornår du har lyst.

Crowdlending – investering i lån

´Der er også kommet en ny mulighed for at tjene penge på nettet, som ikke så mange danskere kender, men som dog med hastige skridt er blevet kendt af private danske investorer som gerne vil have deres opsparing til at arbejde for dem i stedet for at stå på en bankkonto til 0 kroner i rente. Den hedder crowdlending og giver dig mulighed for at tjene penge på at låne dine egne penge ud. En af de største platforme hedder mintos som er baseret i estland og som har over 200.000 investorer fordelt ud i hele verden.

Opstart din egen blog

Den sidste men ikke den mindste ide er at starte din egen blog. Når du starter en blog, så vil du i det første stykke tid ikke tjene en øre. Der kan sagtens gå op til 12 måneder før din blog er begyndt at få tiltrukket besøgende, og så begynder det at tage fart. Derfor skal man kun vælge opstart af en blog, hvis man har tålmodighed til at vente. Men så kan resultatet også være at man ender med at kunne leve af sin blog, hvis man rammer en niche som der er mange der også interessere sig for.