Det skal du ønske dig i julegave

Hvis ikke du har fundet på nogle julegaveønsker endnu, men din familie venter på nogle ønsker, er det ved at være på tide at finde på noget, for julen er lige om hjørnet. Dog kender du sikkert det med, at det kan være virkelig svært at finde på nogle ønsker, når du endelig står og skal finde på dem.

 

En god oplevelse

Hvis du har svært ved at komme på nogle konkrete forslag til ønsker, er det en rigtig god idé at ønske sig en oplevelse. Du behøver ikke nødvendigvis at ønske dig en bestemt oplevelse, for så kan folk altid overraske dig. Det er både sjovt for den, der giver gaven og dig selv. En oplevelse er noget, som du altid kan bruge. Hvis det f.eks. er en oplevelse, som du kan dele med personen, der har givet dig gaven, får du endda et godt minde med i det hele. Hvis du gerne vil ønske dig en bestemt oplevelse, kan det f.eks. være en tur i biografen, en tur til vinsmagning, en massage eller en tur i helikopter. Det kommer naturligvis meget an på dine interesser.

 

Begyndelsen på et rygestop

Har du i lang tid gået med tankerne om et rygestop, men har du aldrig kunnet komme i gang? Hvis du ønsker dig en e-cigaret, kan det være startskuddet på dit rygestop. Det er specielt godt lige op til det nye år, fordi det kan give dig noget motivation. Med en e-cigaret får du stadig samme fornemmelse af at ryge, men til gengæld slipper du for al den tobak. Du kan godt få e-cigaretter med nikotin i, men mængden af det kan du sætte ned hen ad vejen, så du får lettere og lettere ed at kvitte smøgerne eller e-cigaretten helt.

 

Det du aldrig fik købt

Hvis du i længere tid har haft øje på et eller andet, som du egentlig rigtig gerne vil have, men som du aldrig får dig taget sammen til at bruge penge på af den ene eller den anden grund, er det et oplagt gaveønske. Det er lige netop den slags ting, som du skal ønske dig i gave. Det kan være alt fra en bestemt bluse, en plakat eller et sofabord. Derfor er det også en god idé at gå i gang med din ønskeliste i god tid, for så kan du nemmere komme i tanke om den slags ting. Hver gang du støder på en ting, som du gerne vil have, men ikke har lyst til at bruge penge på, så skriv den ned.

 

En personlig gave

Hvis du virkelig ikke føler, at du mangler noget, kan du skrive på din ønskeliste, at du ønsker dig noget personligt. Så lader du det hele være op til personen, der skal give gaven. Det kan være sådan nogle ting, som hverken behøver at være fancy eller koste en masse penge, men som bare har en ekstra tanke med dig. Det kunne f.eks. være et hjemmelavet maleri, en personlig nøglering eller lign.