VPN – Disse fordele får du ved at bruge VPN

VPN – Disse fordele får du ved at bruge VPN

Annonce

Der er mange der begynder at bruge VPN tjenester rundt omkring og der er mange af dem som du sikkert kender. Men der er så mange fordele ved at bruge VPN at det også kan ske at du ikke kender nedstående fordele, så derfor har vi lige lavet en lille liste med grunde til at bruge VPN, så du kan finde ud af om det er noget for dig. Hvis du ikke ved hvad VPN er, så kan du læs om VPN her inden du læser videre her. Nå lad os kigge på det.

Du kan se Amerikansk Netflix med VPN

Hvis du gerne vil se Amerikansk Netflix, så er VPN oplagt hvis du gerne vil undgå at rejse derover for at se Netflix. Med VPN kan du nemlig se Amerikansk Netflix som betyder at du kan få adgang til langt flere film og mange flere serier, som du ikke har adgang til i Danmark, fordi Netflix kun har købt rettigheder til disse film i USA og derfor er de geografisk blokerede i Danmark. Dette er også årsagen til at mange f.eks. vælger NordVPN som har servere i USA og er en af de største VPN tjenester på markedet. Du kan læse en anmeldelse af NordVPN hvis du vil vide mere om netop denne streaming tjeneste.

Skjul din ip-adresse med VPN

Når du bruger VPN så kan du også skjule din ip-adresse fuldstændig fordi du vil få vist en anden ip-adresse når du skal på internettet. Det betyder at hvor der normalt bliver fremvist din egen ip-adresse når du besøger en hjemmeside, så vil der blive vist en helt ny ip-adresse som f.eks. er den amerikanske ip-adresse hvis du er logget på en server i USA og lignende. Hvis du vil vide hvilke VPN tjenester der er nogle af de mest populære til dette, så kan du se en guide til VPN hos VPN-zone.dk her hvor hele siden er dedikeret til VPN tjenester og vidensdeling omkring denne form for tjeneste.

Hvad koster VPN?

Det er meget forskelligt hvad VPN koster, men du kan godt forvente at du kan nøjes med at skulle betale mellem 18 og 50 kroner om måneden for en VPN, som til gengæld kan sikre din komplette anonymitet på internettet, hvilket efter manges mening er en astronomisk lav betaling for dette.