Skal du vælge Mac eller Windows?

Annonce

Når man skal vælge ny computer, så er der mange overvejelser man skal gøre sig. Én af de helt overordnerede er, hvorvidt man bør vælge en Macbook eller en Windows computer. Det er de færreste der har sat sig så godt ind i det, at de er helt klar over hvad begge sider tilbyder.

Yderligere så er dit behov en vigtig faktor når det kommer til hvilken computer du bør vælge: Spiller du lidt computer? Skal den bruges til studie? Eller er det bare til at browse lidt rundt på internettet? Dit behov er altafgørende når det kommer til valg den rigtige computer.
Der er mange der har brand-præferencer på forhånd uden, at der egentlig er reelt belæg for disse præferencer – hvilket er ligesom så mange andre præferencer vi har i dagens samfund.
Derfor vil denne artikel bringe lys over, hvad både Windows og Mac har at tilbyde, således du er bedre informeret til at træffe det rigtige valg for netop dit behov.

Hvorfor skal du vælge Mac?

Mac Book har en masse fordele, som alle sammen kommer til en generel højere pris end de fleste Windows bærbare. Mac Book er altså en del dyrere end de fleste Windows computere, hvorfor man skal finde en reel værdi i at benytte en Mac Book, før det giver mening at købe en.

MacBooks har overordnet set et mere elegant design end de fleste Windows computere, og så er de også lavet i komplet aluminium, hvorfor de altså både er lækre at benytte samt meget holdbare. Yderligere så har de et anderledes styresystem, som er lidt hurtigere at benytte til produktivitet. Når du klapper en MacBook i, er den super hurtig at åbne igen, hvorfor den kan sammenlignes lidt med din smartphone, som du lige tager op af lommen når den skal bruges.Så holder den også meget godt på batteriet, hvorfor en MacBook er perfekt at have med på farten, hvad end du skal til møder eller i skole.

Hvorfor skal du vælge Windows?

Windows er et mere bekendt styresystem, hvorfor du vil have nemmere ved at navigere rundt i starten, såfremt du altså ingen kendskab til MacOS har. De fleste Windows computere er også en del billigere, og så er det klart det foretrukne styresystem hvis du har et behov for at spille spil. Man kan sige, at Apples strategi er at skabe et lækkert design, samt have fokus på produktivitet. Windows er en del billigere, og man får generelt mere performance for sine penge, men ofte er oplevelsen ikke lige så premium som hos Apple.

Hvad er dit behov?

I sidste ende så gælder det om at vælge computer ud fra ens personlige behov. Vi har alle forskellige behov, hvorfor dit valg af computer ikke behøver være det samme som dine bekendtes.

Hvis du udelukkende bruger computeren til at browse internettet efter gode deals på sider som eksempelvis Lovebuddy.dk, så er der ingen grund til at betale dyre domme for en MacBook, med mindre at du finder værdi i, at have en computer i et lækkert og holdbart design, som er utrolig brugervenlig og hurtig at anvende. Er det tilfældet, så er det måske værd at spendere lidt ekstra på at få opfyldt den værdi. Igen er det dog meget personligt, at du skal altid gøre det, som du selv synes er det rigtige.