Langsom PC eller et langsomt website?

Somme tider er det ikke altid til at finde ud af om det er ens PC, der er blevet langsom, eller om hjemmesiden, som man er på, er langsom. Der er dog masser af værktøjer til at måle og forbedre begge dele. Info om, diagnostik samt løsninger til en langsom PC finder du, som du nok allerede ved her på siden. Men hvad så med info om, diagnostik samt løsninger til et langsomt website?

Et langsomt website

Hurtigere hjemmesider er bare så meget bedre end langsomme hjemmesider. Dette ikke bare for dig som besøgende, men også for dig, der driver et website. Det betyder nemlig gladere besøgende, som generelt set også betyder flere besøgende. Ikke bare pga. brugere taler med hinanden, nej faktisk i højere grad pga. Google værdsætter glade besøgende og dermed, helt officielt, også hurtigere websites.

Hurtigere website med hastighedsoptimering er noget, som søgeordseksperten, Henrik Bondtofte, har diagnostik og løsninger til. Du kan se mere via linket til ham herover.

Eller er der tale om en langsom PC?

Somme tider kan problemet med, at nogle eller alle hjemmesider, som du besøger, loader langsomt have mest med din egen PC at gøre. Er den ved at have et par år på bagen og / eller har du rigtig meget, forskelligt installeret på den, så er det sandsynligvis her problemet ligger.

Der er mange måder at teste det på og finde løsninger derpå. Herom kan du læse meget mere her på siden. Vi anbefaler dog, at du bevæger dig til menupunktet ”Vi anbefaler” og springer til punkt 2, hvor du kan downloade et program, der både deler information med dig, kører en diagnostik på din PC og tilbyder at løse problemerne mod ca. 200 kr. Det er ofte penge givet rigtig godt ud, men du kan også blot bruge programmet til diagnostik. Det er gratis.