Hurtig computer og internet til streaming

Der er efterhånden flere og flere unge som er begyndt at droppe deres tv pakker for i stedet at bruge det store udvalg af streaming tjenester som man kan finde rundt omkring på nettet. Folk er ikke længere interesserede i at betale for tv pakker hvor halvdelen af kanalerne ikke er noget man gider og se, så derfor vil de unge hellere bruge de muligheder der findes på nettet, som også ofte er langt billigere end de store tv pakker.

Men du skal have en hurtig computer og en god internet forbindelse for at du kan få den bedste oplevelse af din streaming tjenster.

Hvor hurtig skal din computer være?

Din computer skal være af nyere dato, hvis du ønsker at streame nogle af de nye og mere tunge HD film, som er af høj kvalitet og derfor har nogle krav til din computers grafik kort. Dog er de fleste nye computere helt fine til at streame film i høj kvalitet, da de generelt har fået et løft i kvalitet kontra pris i de senere år. Men hvis du har en computer som er 10 år gammel, så bør du nok kigge efter nogle nye muligheder, for at få en bedre oplevelse.

Hvor hurtigt skal internettet være?

For at dit internet skal være hurtigt nok til at du kan streame i fornuftig kvalitet og uden at du skal sidde og vente på at filmen henter ned, så skal du med en almindelig streaming kvalitet minimum have 3 Mbit, men ønsker du en højere kvalitet i HD, så bør du have mindst 8 Mbit i hastighed, hvilket de fleste danske husstande allerede har. Men hvis du ikke har så hurtigt internet, så kan det være at du skal kigge efter en ny bredbåndsløsning hos steder som mit-bredbaand.dk  hvor du kan få en oversigt med mere end 20 forskellige udbydere som levere forskellige slags internet og mange hastigheder.

Du skal have hurtigt wi-fi

Hvis du vil have en stabil internet forbindelse i hele huset, så skal du have hurtigt wifi. Det er vigtigt at jeres router ikke bliver gemt væk i skabet, men at den står frit fremme. Derudover så bør du også sikre at du ikke har en gammel og slidt router, da de ældre routere ofte kun har en frekvens at modtage og sende internet på, hvilket er et problem og kan skabe interferens og derved en ustabil bredbåndsforbindelse.

Sørg derfor for at opdatere din router ofte og gerne få en ny router fra din udbydere, når de får nye modeller så du altid er opdateret med de nyeste routere på markedet til det optimale wifi.

Hvor kan du streame

Hvis du gerne vil streame tv, så kan du streame mange forskellige steder på nettet, men en af de største udbydere i verden er Netflix som afgjort er den med det største udvalg. Men du kan også finde steder som HBO nordic, viaplay, tv2 play, cmore play og mange flere som er kendte og med stort udvalg.