Din nye computer er blevet langsom

Der er intet mere frustrerende, end når du lige har købt en splinterny computer, og så bliver den langsom efter kort tid. Det kan skyldes mange forskellige ting, hvilket eksempelvis kan være, at du har fået dig en virus, at du hurtigt har fået downloadet en masse, eller at du har mange filer på den. Uanset hvilken grund det skyldes, er det utrolig irriterende, da det netop er utrolig rart at have en glidende brug af din PC. Det er derfor forståeligt, at du er gået på jagt efter en løsning, så du kan få din nye computer tilbage – der skulle trods alt gerne være en lang levetid på den.

 

Første indskydelse er at ryde op manuelt

Når du sidder der med din nyindkøbte PC, så bliver du først rigtig frustreret, når du opdager, at den allerede er begyndt at blive langsom. Den første indskydelse for de fleste vil være, at de går i gang med at ryde op i den manuelt. Her finder du også hurtigt ud af, at dette slet ikke er holdbart, da det kan tage rigtig lang tid. Ligeledes kan det være svært at finde rundt i, da der er mange afkroge i en computer, som du måske slet ikke ved, hvordan du finder hen til.

Det er dog helt forståeligt, at du går i gang med dette. Nu hvor din computer er blevet langsom, så ønsker du formentlig ikke at gå i gang med flere utroværdige hjemmesider og programmer, som lover dig, at de kan hjælpe dig af med problemet. Du kan hurtigt få skaffet dig mere rod eller virusser, end du havde før. Men du kan i bund og grund og sagtens finde hjælp, der vil dig det bedste og ikke er ude på at snyde dig.

 

Sådan retter du op på det

Der er desværre ingen let og gylden vej til, hvordan du skal få rettet op på din langsomme PC. Du må prøve dig lidt frem og være kritisk, inden du kaster dig ud i noget, som du ikke helt ved, hvad er. Men du kan selvfølgelig altid besøge udbyderen af computeren. Hvis du eksempelvis ligger inde med en Windows-computer, så kan du besøge Windows, som har en guide og forslag til dig, der har Windows 10. Hvis du i stedet har en Mac, så kan du selvfølgelig gå ind på deres hjemmeside i stedet for.

Det vigtigste er, at du ikke får downloadet noget, som gør dit problem endnu værre, end det allerede er. Hvis det sker, så bliver du først rigtig irriteret og får lyst til at give helt op. Hvis den er helt gal, så er det måske på tide, at du blot besøger en ekspert på området og må betale, hvad det koster. Det er pengene værd, da du på den måde får en computer, som er så god som ny. Du kan helt sikkert også få nogle tips med på vejen, så det ikke kommer til at ske igen lige foreløbig.