Den anbefalede og lette løsning

Velkommen til SlowPC.dk’s anbefalede danske guide til en hurtigere computer. Vi gennemgår her de to simple trin meget nøje, som skal opfyldes for at din PC kan blive hurtigere og forholde sig stabil langt ud i fremtiden. Guiden skulle meget gerne fremkomme som overskuelig og ligetil, så vi ikke mister dig undervejs. Dette skulle gerne være den løsning, som du har ledt efter, og du behøver derfor ikke at bruge yderligere tid på at finde diverse guides og programmer, som lover dig en hurtigere computer, men ender med at skuffe dig i sidste ende.

At for ofte oplever folk, at de prøver kræfter med forskellige guides fundet på internettet, og så ender de med en computer, der enten er som før, eller også er dens tilstand forværret. Det kan være utrolig frustrerende, da din computer helst skal fungere optimalt, da du formentlig bruger den til arbejde, studie eller hobby. Hvis du netop bruger den i disse henseender, så er der sjældent tid til at have en langsom computer, da du gerne skal hurtigt videre med dit arbejde. Derfor har vi lavet en guide, som meget gerne skulle gøre det hele lettere for dig, så du hurtigt kan komme videre med det, du var i gang med.

 

1. Automatisk opdatering af drivers

Efterhånden er der kommet mere fokus på problemet, men mange overser stadig deres PC’s drivers, som er noget af det vigtigste i PC’en. Drivers sørger for at hardware, som grafikkort, harddisk, mus m.v., kan tale sammen med software, som Windows, computerspil m.v. Mange af disse er for gamle, forkerte eller mangler fuldstændigt. Det er vigtigt at kontrollere, at alle centrale (og helst alle) stykker hardware har de rigtige og nyeste drivers installeret.

En driver sørger for, at der er den rigtige kommunikation mellem computeren og dens dele. Eksempelvis vil der netop være et stort problem, hvis grafikkortet er forkert eller skadet, da det vil resultere i en skærm, der ikke viser det, den skal, eller også går det utrolig langsomt. Dette kan eksempelvis være meget irriterende, hvis du godt kan lide at spille spil på din computer, da det vil resultere i, at du ikke kan udføre det helt så godt, som du ellers kan. Det kan være meget frustrerende, så sørg for at have den rigtige driver til dit grafikkort.

Det samme problem kan opstå med din mus til computeren. Hvis driveren ikke er, som den skal være, så vil der ikke være en rigtig kommunikation mellem computer og mus. På den måde bliver det utrolig besværligt at bruge den mus, hvor den eksempelvis ikke reagerer på dine bevægelser.

Vi anbefaler programmet DriverScanner, som automatisk opdaterer alle din PC’s drivers til de nyeste og ikke mindst sikre, at det er de helt rigtige, som bliver installeret. Dette gør arbejdet meget lettere for dig, da du ikke selv skal sørge for at holde styr på dine drivers, hvilket kan være svært, hvis du ikke er den helt store IT-nørd. I sådanne tilfælde er det rart at have programmer, der kan klare det besværlige arbejde for dig.

Opdater automatisk alle dine drivers her

(Download programmet)

 

2. Automatisk oprydning og forbedring af din PC

Du er nok godt klar over det, men der er rigtig mange, der har problemer med, at deres Windows computere bliver langsommere, som tiden går. Derfor er der også lavet programmer, der udelukkende har det formål at tune og vedligeholde Windows PC’er. Dette er det andet punkt, hvor vi klart anbefaler denne løsning frem for den gratis, såfremt du måtte have midler til dette. Vi taler om ca. 150 kr., og du skal derfor ikke forvente at din økonomi vælter fuldstændig på grund af dette.

Det kan trods alt også være meget befriende at få et program til at klare skærene for dig. Du beder blot programmet om at gøre det, du ønsker, og så skal du i bund og grund ikke gøre mere. Når programmet så har gjort sit formål, så kan du bruge din Windows computer igen, som var den ny. Jovist skal du bruge penge på det, men programmet kan bruges igen og igen, når din computer igen begynder at blive langsom. På den måde slipper du for at gennemføre vores guides flere gange, hvilket godt kan virke trættende i længden, hvis du ikke finder arbejdet på computeren super underholdende eller ikke lige har overskuddet til det. I sådan nogle tilfælde kan det være rigtig rart, at du bare kan forlade din computer for en stund, og så er den klar til at blive brugt igen. De fleste vil mene, at det er pengene værd i sidste ende, da computeren netop er så vigtig i deres hverdag.

Rens og gør din PC hurtigere automatisk her

(Download programmet)

 

Det var det

Nu skulle din computer gerne være markant hurtigere, end da vi startede ved punkt 1. Skulle din computer mod forventning ikke være markant hurtigere nu, så beder vi dig gennemgå punkt 1 og 5 her. Vi håber, såfremt du er tilfreds med vores hjælp, at du vil anbefale os til dine venner og bekendte. Således kan de også få de rigtige anvisninger til en hurtigere computer, hvilket de sikkert også vil være dig taknemmelig for, hvis de sidder med en langsom computer, der godt kunne trænge til at blive optimeret.

Hvis de ikke finder hjælp i en guide, så kan du også anbefale dem det nævnte program, der er langt billigere end mange andre programmer på markedet. Derudover er det et program, som du og dine venner trygt kan bruge, da det ikke vil resultere i flere virusser på computeren – hvilket mange upålidelige programmer har en tendens til at gøre.

Vi håber, at du og dine bekendte vil få en masse glæde af vores hjælp i fremtiden, da du selvfølgelig altid kan vende tilbage hertil. Hvis du oplever at din computer bliver ved med at arbejde langsomt, så er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så længe det ligger inden for vores ekspertise.